onsdag 19 mars 2008

Och jag som ville ha en HÄSTENS-säng

Och jag som hade tänk att spara ihop til en HÄSTENS säng. Tack Afro för tipset.

Filip Fröjdén är son till Niklas Fröjdén, som är VD för Hästens i Sydafrika. Filip flyttade för några månader sedan ner till sin far i Sydafrika



Utdrag ur hans blogg:

6 januari:
“En svart sydafrikan tjänar med lite flyt 1000kr i månaden. Dom bor i skjul som är några få kvadrat stora, som dom hyr för ca 50-100 kr/månad. Gott så.
Bland dom vita här anses Aids vara aldeles fantastiskt. Det håller nämnligen dom svarta i styr, Aids är dom svartas straff från Gud. Likväl är det en himla massa vita som knappt tittar på dom svarta, om dom inte kräver någon tjänst utav dom. Förövrigt skulle alla svarta gå under utan oss, dom lever av oss, för oss. Dom jobbar för oss, utan oss skulle dom dö. Det vet dom, så har det alltid varit. Så kommer det vara länge till, för dom vita vill det. Dom vita har pengarna, dom vita bestämmer.”

Bloggen har stängts ner så ni kan sluta leta.

Ska man bojkotta HÄSTENS nu?

Någonstans måste ju sonens sjuka människosyn kommit ifrån.

3 kommentarer:

Sofia & Petter sa...

hehe, absolut! Nejnej sara ville att jag skulle fota henne lite till hennes portfolio. men jag tänkte föreslå påklätt! :)
Jag åker till linkan imorgon faktiskt. Själv då?
puss

Anonym sa...

tjoho! mailade de pa the rumble o forkops tickets slapps i slutet av april

Anonym sa...

Eller så beskriver han bara verkligheten som den ser ut i det allt annat än försonade landet Sydafrika? Inte läst bloggen dock, bara en tanke.

I vilket fall är Hästens sängar bara för oattraktiva 30+ kvinnor med för mycket pengar. Hamna inte där.